Pedih ulu hati

Hai semua. Saya mengalami pedih ulu hati. Saya amalkan Gaviscon Double Action memandangkn ibu hamil boleh mkn Gaviscon. Mmg lega sgt-sgt. Cuma boleh ke ambil hari²? Terima kasih. #33weeks

2 Balas

Sye dri awl pregnant smpai 4bln++ kne gastrik. .ldg mln ubt docte. .gaviscon amik skli shri je.. x amal kn hari2 .rsau2 jgk. .skng da 26w++ pon rse pdih je kkdg hulu hati. Gws mommy.. 🤗

4y ago

Risau nak ambik hari² walaupun produk ni boleh digunakan utk wanita hamil. Kdg syg je mkanan keluar balik. Tq.

slalu ke kena sis

4y ago

Ikutkan hri² kene. Kdg okay je. Cuma malas rase meruap² je panas kat tekak.