Mengandung 4 minggu

Hai semua, saya check upt 2 kali positive dan ikutkan kalendar hari ni saya 4 minggu. Tp pergi scan tak nampak apa. Kantung pun xnmpk lg. Dr kata normal dan suruh dtg scan lg 2 minggu. Ada yang sama macam saya? Saya risau sgt.#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

2week nanti sis g scan lagi, selalu awal preg. mmg tak npak. tak silap 5w keatas baru npak kot.

2y ago

Okayy tqq sis. Nanti nk pergi scan balik. Semoga semua okayy 😊