Simpanan Susu Untuk Bekalan Ke Taska/Pusat Asuhan

Hai semua. Saya baru pertama kali cuba untuk memberikan susu ibu untuk dibekalkan kpd pengasuh. Anak yang sebelum ini semuanya mix susu ibu dan fm. Kali ini saya baru mencuba utk memberikan sepenuhnya susu ibu jika dikurniakan rezeki. Tgh gigih pam utk stok juga ni. 💪💪 Ada tips ibu2 yang hantar anak ke pengasuh/taska bagaimana pack susu nak bagi tahan lama dan alatan apa kita bagi utk pengasuh utk panaskan?

1 Balas

selalunya sy keluarkan dari freezer terus letak kt cooler bag. then smpai rumah pengasuh minta pengasuh/taska letak terus dlm freezer dan pastikan mereka tahu handle ebm.

8mo ago

baik sis. tgh cariW cooler bag juga ni gigih skrol2. terima kasih ya