Perut Krem Kandungan 22 minggu 4 hari..

Hai semua... saya 1st pregnant.. nak tanya adakah normal bila kandungan 22 week 4 hari perut terasa krem sebelah kanan perut bawah.. bila saya cuba gosok2 lembut dekat tempat sakit tu seperti ada ketulan. kerap plak rasa krem tu.. ada x mommy 2 yang alami benda yg sama macam saya.. terima kasih..

4 Balas

normal klau ade cramp. cuma klau still risau n still x hilamg, trus ke klinik consult dgn doc. sy ade rasa cramp2 jugak tp xdelah smpai rasa ade ketulan.