KK area seremban

Hai semua sapa kat sini pernah bukak buku pink di KK sendayan atau persekitaran yang terdekt #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

seremban now boleh walk in je. terus pegi kk. selalu dorg ikut alamat yg berhampiran. kalau duduk sendayan, kena pegi sendayan, kalau dduk area seremban 2, kena pegi seremban 2. nnti bwk sekali gmbr bby yg dh scan dkt klinik swasta.

2y ago

sorg boleh nak suruh husband teman pon boleh. nnti bwk gmbr scan, ic husband n wife, sijil n kad nikah, tarikh vaksin ibu.