Keputihan masa prengt

Hai semua nk tya kalau keputihan macm ni adakah normal sbb seblum ni jarang jadi tapi tidak berbau dan gatal maaf gmbar agak kotor.#firstmom #pleasehelp #firstbaby

Keputihan masa prengt
4 Balas

waktu checkup bgtau dekat nurse. nnt doktor akan buat ambil sample keputihan dan bg ubat insert. sy pun mcm tu, lepas pakai ubat terus ok. takde berketul. bahaya kalau keputihan terlalu banyak. takut gbs. jgn pakai apa2 pencuci wanita ya. cukup basuh bersih dgn air suam je.

2y ago

ha'ah. mcm nak buat pap smear

better sis jumpa doc tnya dia,dia lebih pakar bab nie .. kputihan berlebihan pun bhya jgk time pregnant nie tkut kna gbs...mcm sy pun ada kputihan jgk tp putih susu cair mcm tu ,xberketul mcm nie...

try gi klinik mintak ubt insert dlm , bahya jugak keputihan takot kena gbs