Cacar air

Hai semua. Ni malam ketiga saya berjaga. Baby 11bulan demam, suhu 39. Bila makan ubat, turun suhu, lepastu naik balik. Malamni baru nampak macam ada cacar air, dah start naik kat badan, muka ruam. Ada tak mommies dalam ni yang berpengalaman handle baby yang kena cacar air ni? Dari segi penjagaan, pemakanan and do's and don'ts untuk baby yang kena cacar air. Thank you semua ☺️❤️

2 Balas

Try bagi baby mkn produk gamat healin (Zaniplus)...sangat2 sesuai utk masalah ni..biase sy beli dlm shopee (adibahnor378)..boleh msj dia tye mcm mne

Jgn mndikn bby.. Nnti lg kuar bnyk... Gatal² miang tu rse...cian bby.. Sapu bedak jer..bg lega sket...