Perut sakit mencucuk

Hai semua. Nak tanya..normal tak perut belah kanan sakit ? Dekat dgn tulang rusuk kanan. Sakit mencucuk cucuk. Pegang pun sakit, usap pun rasa sakit. Search Google katanya baby nak membesar jadi memang akan sakit. Tapi ni rasa cucuk cucuk gitu. Kalau nak cangkung untuk membuang ke akan rasa la sakit situ.. Takut nak buat andaian sendiri je. Baby da 29w4d... Dan kerap juga la mngeras. Please help me 😭 Anak pertama..

2 Balas

sila ke klinik sbb kerap sgt. doc lagi tahu. sbb sy pun tgh 29 weeks plus ade cramp2 sakit jugak sebelum ni tp dlm 2 3 hari je pastu ni hilang dah. masa tu sy cangkung sume still okay xde sakit2 pun

Boleh ke nak tahu update puan haritu macammana ya? Ada pergi hospital? Normal ya?