Planning bersalin czer

Hai semua, nak tanya sy plan bersalin czer utk second baby di gov. Selalu nya weeks keberapa doc akan bagi kita date utk czer ya? Fyi, anak 1st emergency czer.

2 Balas

sblm ni bsalin mana? if u regular checkup dgn kk, by 35w should be ada appt dgn pakar o&g untuk tentukan method of delivery

4mo ago

make sure bawa buku ank 1st mas checkup o&g nanti..senang dktr nk tgk history. moga dipermudahkan urusan ibu dan bby 😊

37 - 38 minggu biasa dah czer