Baby kuning tapi tak berak

hai semua nak tanya , sekarang saya kena tahan ward dengan baby . dia ada kuning and saya bagi susu badan full tak campur tapi dia tak berak lah . memang normal ka tak berak kalau susu badan ? masa baby kena tahan ward sorang haritu dia banyak berak sebab hospital bagi susu formula . orang cakap nak turunkan kuning kena banyak berak . tapi dia tak berak pun asyik kencing jaa banyak . risau hospital tak bagi saya keluar ward selagi dia tak berak pulak . #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

6 Balas

budak kuning wajib berak kencing bnyk kali utk turunkan kuning dia.. kerapkan bf dia 1jam skli.. rujuk apa yg ibu diatas komen..

1y ago

@nina satu jam bukan menyusu tu dah mengempeng kot.. perhati la nampak tak anak tu hisap & telan, ke duduk diam pastu gerak2 gitu je