sangkut gdm

Hai semua. nak tanya. klu sangkut gdm boleh tak minum milo kosong? ada yg ckp boleh, ada ckp tak boleh. confuse dah 😅 #firstbaby

4 Balas

Tapi seeloknya elak terus lebih baik..cuma tu lah bagi sy kalau kita sarapan pagi dgn minum susu je rasa lain je hihi..biasa kita kan minum air manis atau jus buah..baru lah sarapan pagi kita terasa

kalau sy..apa pun sy minum atau makan tapi dgn kuantiti yang sedikit..

boleh jer...to xsampai peringkat addict sgt

3y ago

sehari sekali still boleh la?

Sesekali minum takde masalah😊

2y ago

Mcm mana puan. Sy pun kategori suka milo tp sangkut gdm. Puan minum je eh? Melahirkan n baby smua okay?