Nam tanya

Hai semua nak tanya. Ada tak sesapa pernah test upt sehari sebelum period? Sy test semlm lepastu line samar2. Harini tiba2 badan rasa tak sihat nak demam + muntah. Pls help 😭adakah sy hamil? Terima kasih semua

1 Balas

Test skali lagi after late period sis. Kalau dh samar2 tu mmg positive. Mcm sya test 2days before period upt line samar2, pakai clear blue naik ' pregnant 1-2 '. Check lagi selang 2days terus terang double line. Semoga ada rezeki sis. Jaga makan & jaga diri ☺️