KEPUTIHAN 3RD TRIMESTER

Hai semua mommy , maaf gambar agak jijik ye . Sekarang saya 37weeks++ macam dalam gambar ni kira tanda tanda ke ? Atau keputihan biasa saja ? Sorry ye agak keliru . Keputihan ni jenis yang cair saja . #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

KEPUTIHAN 3RD TRIMESTER
6 Balas

Sy 35week keluar lendir coklat mcm keputihan gini jgk g kk doktor masuk muncung itik cek smlm kata nya keputihan... Kena dtg lagi nanti utk ambil sampel pulak... So klau ada apa2 tak kena pada diri kita better terus g kk bdekatan jgn tggu tanya dlm ni sbb lain org lain yg kita lalui.. Tak sama...

Ni keputihan biasa sis.. trimester ketiga ni mmg akan ada peningkatan cecair vagina. kalau tnda nak bersalin slh satu kita panggil mucus plug, dia likat mcm hingus melekat tu

x pasti la. better pergi kk or klinik swasta klau nk cpt sikit, tunjuk gmbr ni n mntk doc check dah ade bukaan ke belum. sbb lain org lain2 x sama

tu normal je... klu lendir campur darah baru kena gi hospital.... ade lebih teruk lg cecair warna kuning, tu yg kena jangkitan kuman la

keputihan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

1y ago

Kenapa link tkdpt ye 🥹

lendir + darah confirm tanda nk bersalin .