Susu dutchbaby 6-18

Hai semua, kat sini ada tak baby dia yg minum dutchbaby 6-18? sy nak tukarkan susu anak kpd dutch lady 123,tapi anak reject. takmau minum langsung, sy dah try jgk fernleaf full cream.. sama jgk anak takmau langsung. Boleh cadangkan susu apa yg boleh try? sy nak tukar step sbb nak bg lebih nutrisi pd anak#ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Hai mommy ank saya pun minum dutch Baby lepas Tu tukar kpda dutch lady 123 ank reject jg Bab pun susah terus tukar ke lactogrow 3

sbb susu sebelum ni manis banyak gula ke anak takmau minum fullcream tawar

sukatan susu dh ikut packaging x?

11mo ago

ya dah ikut packaging..