First Time Pregnant

Hai semua, kalau time pregnant first trimester memang akan still rasa sakit perut mcm nk period tu ke?

First Time Pregnant
6 Balas

Kalau sy hritu sakit bwh perut rasa mencucuk2 doktor test urine ada kencing kotor. Kena makan antibiotik dia bagi. Sekarang dh okay cuma kdg2 je ada cramp sikit.

say pon sakit mcm tu jgak sis, mak kate benda tu normal. tapi kalau sakit melampau dan ade keluar darah, cepat² rujuk klinik/hosp ya.

ya sis. mcm sy on off rasa snggugut. doc ckp normal sbb rahim tgh mmbesar. klau bterusan n ada bleeding kena jmpa doctor

ye normal payudara lembik MCM biasa

Alhamdulillah tahniah sis.

Taniah ❤️