Night Sickness

Hai semua. Hari ni saya genap hamil 10 minggu. Ini bakal anak yang ke-3. Tapi mengandung kali ni saya raya pening dan loya di waktu malam saja. Start nak masuk maghrib tekak dah rasa lain. Ada yang macam saya x?#ingintahu

5 Balas

sama dgn sy . mlm dia punya loya mcm apa.. mlm je dh x lalu makan semua.. xnak makan nasi..kuis2.. pdhal lapar.. cuma boleh cover dgn buah je.. kalau pagi loya sikit cuma alhamdulilah blh makan.. time pagi la bedal nasi lemak ke roti canai ke..heavy2 sikit.. masuk tghari makan dh suku2 je . atau minum nestum je.. ni kandungan kedua sy.. bru 8minggu.. lain mcm baby kali ni .. takpelah yg penting baby sihat 💓..aamin

2y ago

kan lapar tapi x lalu.. agak2 boy ke girl tu ye hihi..

time saya 1st trim dulu mcm tuh la, start time tuh mmg lagi menjadi2x, siang okay sikit. n then skrg da nak beranak ni pun, kadang2x jadi juga . tak faham kenapa, tapi tgok ada je yg mcm ni.

2y ago

baby boy awak.

Saya sama macam Puan... malam dah tak boleh makan dah. Pagi rasa nak muntah sikit2 je, tapi tak muntah pon.

Sama anak yg ke 3..ptg je tekak perut rasa tak best smpai ke mlm.. Kul 9 sy da tak larat nk buat apa2

2y ago

kan sis. perut pulak rasa lapar tapi makan pulak x lalu.

Saya pun gitu sis. Tak semestinya morning je. Dia anytime haha