Ibu baru belajo

Hai semua, harap sihat hendaknye. Nak tanyela, ade tak ibu ibu lepas besalin perutnye xkendur pun. Tegang macam preknen. Hmmm. Saye da 7 bulan besalin. Risau tgk perut cm buncit lepas tu tegang je. Nak kate preknen memang xla sebab makan pil perancang. Side effect ke? #advicepls #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

mse dlm pntg bole pkai slua dlk yg btl2 gap perut 2..kalo bole pkai bengkung pkai bngkung ..

Sya lpas bersalin pkai bengkung berikat, biar perut tak jatuh ke bwah,