BEDAK BABY

Hai semua , baby baru lahir bedak apa yang sesuai ye ? Wangi and segar untuk baby . #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

actually xpayah pakai bedak pon tuk bby baru lahir ni. kalo saya prefer guna lotion banding bedak. coz bedak ni kan jenis serbuk kdg kita xsedar anak sedut bedak tu, risau kemungkinan bergumpal n hidung tersumbat. tp kalo kata yg wangi bg saya carrie junior la. tp terpulang la nk pkai or x. ni just pandangan saya 😊 nanti free2 jom join grup wasap ni khas tuk mreka sedang pregnant, ttc, pantang & sedia ada anak beberapa orang dah. jadi boleh nak tanya or share pengalaman kt situ tuk sama2 kongsi ilmu 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

xpakai bedak pon awak. mndi pon xpakai sabun apa2. just pakai myk baby mcm tu ja