NEB atau Suction

Hai semua , anak saya 4month ada kahak and ganggu penyusuan & tidur dia . Jadi saya nak minta pendapat mom semua yang ada pengalaman untuk buang kahak baby ni mana lagi oke antara Neb atau Suction sebab saya 1st mom .

2 Balas

Saya cadangkan beli sterimar & minta Dr semburkan. Suction pada baby sy 3 bulan sgt sadis ye, tknak dah sy ulang. Tk pernah la sy dgr dia nangis mcmtu

bawa jumpa dktr dlu. dia je yg blh tentukan sama ada neb atau suction. klu awk beriye nk suction pdhl bby tak perlu..risiko awk yg tanggung.