38 minggu belum ada tanda

hai semua ada tak due 38 minggu tak turun tanda lagi? ibu2 yang ada pengalaman ada tak tips tak? risau kalau xde tanda kena serah diri, nurse kata bby belum engaged lg. anak first tiada pengalaman 😂

2 Balas

semua beza² dik..rezeki.. akk 37w dah engaged....buka 1cm.. ni dah nak abis 38w..still 1cm.... anak no 3.. so berbeza² stiap kali ngandung dan melahirkan.. semoga dipermudahkan..jgn stress ..ikut ja kalau kene serah diri .serah jaa..kalau sakit..ambik ja ubat tahan sakit.. yg penting dua² selamat..

sy pn sma mcm sis 38w3d blm ada tanda apa2 lg,menunggu hri juga..nie kandungan yg kedua,yg ank pertama dlu overdue kena serah diri&kena induce...