Breastfeeding minum coffee

Hai, semalam saya minum ice latte size medium. Akan effect pada baby ke? Anak saya 2bulan, nk masuk 3bulan 15hb ni. Dari 4.30pagi smpai 12.30 tgh hari anak tak tidur. Dah mandikan dia, bgi dia main tetap dia tak tidur juga. Kebiasaan kalau mcm ni bgi je df terus tidur tapi harini tk jln. Jalan terakhir saya buat masukkan dia dlm buai. Bru tidur. #firstmom

1 Balas

ikut juga, mcm saya dulu minum time anak kcik anak tak bole tidur. tapi bila da lama , okay . tapi ibu bf tak galakkan sgt la minum kafien byk , ada limit gak.