Period lewat 2 hari tapi masih negatif

Hai selamat ptg. Ada x sapa2 yg dpt positif wlu pun slps dpt negatif masa missed period? Sbb aritu slps trigger shot hcg doc suru test sekiranya x pregnant 14 hari slps trigger shot tu. Tapi masih negatif period pun x dtg lg

1 Balas

Ada yg belum due period tp hcg level dah tinggi upt boleh detect. Mcm saya 2 hari tu kira terlalu awal. Kadang saya dah lewat 3 hari pun esoknya turun darah period. Kalini pregnant 14 hari lewat baru upt saya terang double line

10mo ago

Symptoms pregnant & period lebih kurang sama. Yg bezanya pada diri saya puting nenen ni rasa sensitive sangat. Tersentuh baju pun rasa tajam & ngilu. Tp certain orang puting sensitive boleh jadi symptoms period juga based on yg saya baca