Susu formular UTK baby pramatang

Hai selamat pagi semuanya . Sy ingin bertanya , ada x ibu² dekat sini yg ada anak pramatang ? Susu apa yg baik utk baby Prem ? Terima kasih yg sudi jawab pertanyaan saya 😊 #pleasehelpme #ingintahu

2 Balas

Hai sis.. Anak sy minum susu similac khas utk baby prem. Bnyk lg susu lain, s26, nanpro, tp anak sy sesuai similac.

sy gune similac neosure rumusan khas utk bb kurang berat bdn n prem..cpt je badan bb naik