Positif ke Negatif

hai selamat pagi😍 saya nk tnya pagi ni sy ada test upt guna urin pertama , boleh bantu saya tgk upt test sama ada positif atau negatif🥹 saya nmpk mcm ada 2 line. period saya datang pada tarikh 21/9/23 hingga 29/9/23. selepas tu dah xde dtg lagi🥹🥹#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #dipntell #ingintahu

Positif ke Negatif
7 Balas

+ve. cuma masih samar2. nanti repeat test semula selepas 48j. hcg kita meningkat setiap 48j. boleh cuba beli digital cb utk double confirm😊🫰

7mo ago

aminnnn terima kasih awak❤️

sy nampak positive sis. tahniah 🤗🤗. Nanti repeat test 3@4hari mesti dah terang. Jaga kandungan elok2 ye sis

7mo ago

ok awak ❤️ terima kasih tau🥰🥰

ve+. cek semula lepas seminggu. mesti naik 2 line yg terang. jgn buat kerja berat2 ye. TC

7mo ago

ok awak terima kasih❤️

sy nmpk positive Samar... insha'Allah rezeki sis Ada... tahniah sis...😁

7mo ago

insyallah awak mesti dpt zuriat❤️❤️

nmpk positive tu tp samar lg.. 3-4 hri lg try repeat gne brand lain plak..

7mo ago

owh tu la ada sy tgk naik terang je . xpe nnt sy try check semula❤️

Saya mcmni awak. 2 hari sbelum due period, skarang dah 36w

7mo ago

owh ok sy kena g klinik 7w nnt ye?

mcm positif

7mo ago

sy tgk mcm ada 2 line tp smar2 pastu sy ada test semula pukul 11 pg guna strip punye