Vit C

hai.. sebelum preggy ni i ada mnm vit c jenis solube.. Flavettes Glow.. tp dah benti bila preggy.. so skg i dah 10 week preggy boleh ke minum vit c tu? i ada mnm 2x semasa preggy ni sebab rasa mual minum air putih.. ada apa2 efek tak?

1 Balas

Better mase jumpa doc nnt tny dos bape awk boleh mkn... mcm sy doc bg 500mg shj waktu hamil ni... cos waktu hamil ni bdn mmg perlu kn multivit.. pape pon balik refer doc...