Cirit birit

Hai saye dh 34minggu harini alami cirit yang agk teruk jugak dh lebih 20kali harini perut kadang² rse tak selese , memerut gitu Setakat ni takde contraction atau apa² tanda bersalin 😞 macam mana ya nak kurang kn cirit birit ni #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Cirit tu pun salah satu tanda nak bersalin tu sis .. dah lebih 20x dah kena pegi klinik atau hosp tu sis .. kalau Org tak pregnant pun cirit lebih 5,6 kali pun dah kena masuk air sis 😅 Semoga baik² je ye

Hai. Pergi klinik atau hospital sis. Teruk tu dah sampai 20 kali. Takut nanti dehydrated