Tolong jap

Hai, saya skrg tgh prgnant ank prtama 11 mnggu. Hri tu kak ipar saya ada ckp masa nk brsalin nnti smua prhiasan kita gelang, cncin dan sbgnya kena buang dlu. Saya plk subang telinga saya prblem takleh nk buang, dia seolah melekat dgn isi, saya dh cuba mcm2 cara dh. Mcm mna nk buat eh ? Kot ssiapa yg pnh ada pnglaman mcm ni. Kena pegi kecemasan ke utk cabut subang ni? Maaf saya xpndai sgt bab2 klinik/hspital smua ni 😅 mohon bantu 😅😅#pleasehelp #1stimemom

1 Balas

Pengalaman saya masa anak pertama... subang saya ikut je masuk wad bersalin tak tahu kalau kat tempat yang lain.. Sbab saya darı sabah