Bleeding awal kandungan

Hai saya skrg 6weeks, 2hr lpas perot rasa cramp mcm org period gitu... Nmg tahu pregnent tp xsure dh bpe weeks, ptg tu pergi klinik doktor scan baru 6weeks dan ckp normal je lau rasa cramp tu and ada spoting... Tp selang sehari lps tu ada lg spoting pastu keluar mcm drh period ketul tu... Pakai pad pon ada spoting... Normal ke? Perlu saya ke hospital?

2 Balas

pergi hospital lagi. jgn biarkan. sy sblum ni mcmtu dua kali, last skali gugur 😖