Jom kongsi tarikh due kita !!

Hai saya pregnant mom ... Alhamdulillah ni yg ke 3 setelah keguguran yg pertama dan kematian anak yg kedua ... Due date saya pada 10.09.2024 ,, Doakan saya semoga kali ni Allah panjangkan doa saya & suami supaya dapat menjaga dan membesarkan anak saya hingga dewasa depan mata kami .. Amin!!#firstmom

4 Balas

saya due 22/7/24 tapi 34minggu kena p hospital jumpa pakar utk ambk tarikh masuk wad sbb gdm

2w ago

gdm on insulin ke sis? risau lh sy pn gdm tp gdm D/C jer... Ermmmm

Due kita 6/12/24. 1st baby after keguguran pertama in 2020. jugak 1st time mom. 😌

3w ago

InshaAllah kali ni smoga urusan kita dpat membesarkan si kecil yg di kandung hingga dia membesar dpn mata kita .. Amin

aminnnnn .... sayaa due 20/7/24 tapi kna bersalin awal 2 mnggu

1st mom jugak due 8/7/24.

3w ago

Alhamdulillah tahniah .. smoga kali ini Allah prmudhkn .. Amin!!