UPT SATU LINE ATAU KABUR Ya ?

hai , saya nk tnye. saya dah lewat period 3hari tapi bila test dia naik mcm ni , ad sapa2 tau bole bagi tau dok ? terima kasih yg mana sudi menjawab.#firstbaby #ingintahu #bantusharing #pejuang_garisDua

UPT SATU LINE ATAU KABUR Ya ?
2 Balas

alhamdullillah tahniah rasanya positive tu. seminggu lagi cek. Kalau line makin terang, maknanya betul positive pregnancy

Nanti puan check lagi ye , sy awal2 dulu pun sama samar2 , lepas 1 minggu mcm tu baru naik double line terang 😊

12mo ago

hehe hrap2 sngat naik double line terang😍