susu badan xbnyak

hai .. saya nak tanya..susu badan saya tak banyak kalau pam pun tak cecah pun 1oz .., dah macam macam cara buat tapi memang pam tak banyak, tapi saya cuba jugak untuk df ..tapi bila tengok dari pam tu macam tak banyak susu ..agak agak anak saya cukup tak susu if saya df .. saya takot baby saya just nyot nyot je tapi tak cukup susu .. takot dehidrasi je.. kadang saya picit puting saya kuar sikit sikit je susu.. pls hlp 🥲#firstmom #firstbaby

7 Balas

Sama mcm sy sis, hari ni hari kedua sy susukan fm anak sy. Sy df juga tapi nampak dia tak kenyang, tidur pn tak lena sbb tak kenyang dgn susu badan. 🥲

9mo ago

Sis ambik organic milk booster jgk ye. InsyaAllah membantu