Tumpang klinik lain

Hai saya nak tanya, Mcm mana nak tumpang check up baby kat klinik lain? Saya skrg di kg dan tak dpt balik semula ke rumah saya sebelum tarikh check up. Kalau saya tumpang check up di klinik kg apa yg perlu saya buat? #bantusharing #firstbaby Terima kasih 😊

2 Balas

call klinik yg awk biasa check up & informed mereka. Mcm sy haritu, nurse Whatsapp sy surat dari doktor sbb tak dpt nak ambil surat referral. Maklumkan pada klinik baru yg kita akan pergi juga kalau belum sampai tarikhnya lg. Klinik yg sy menumpang tu call klinik yg biasa sy pergi utk confirmkan. Kita standby buku pink je. Tapi mungkin lain klinik lain caranya.

Awak kena inform kt klinik yg awak selalu checkup tu ckp yg awk dh duduk kmpg....nnti nurse kt situ akn inform kn kt klinik kg awak tu