mandian baby

hai , saya nak tanya umur brp baby bole dimandikan dgn sabun / mandian baby ? bole suggest mandian yg selamat & bagus ?

5 Balas

pengalaman sy.. sy start selepas ank bebas jaundice.. sy guna jenama pureen.. kdg2 tukar guna johnson baby sbb dpt gift dr kwn2.. so sy guna je.. tp ank sy Alhamdulillah takde allergic apa2 jenama pun.. lain ank lain penerimaan.. so sis kena try n error ok.. harap membantu ☺

hi baby saya pakai Lepas habis jaundice jugak...die pakai cetaphil baby beli YG kecik je...Lepas 3 bulan start pakai bzu bzu Yang ni lembut sangat and sangat wangi.... sesuai 0-3 thn

anak saya mandi sabun dari lahir lagi😅 mula2 saya pakai brand carry juniors yang untuk nb punya tapi tak sesuai then saya tukar ke pureen baru okay.

sabun drypers ok, bau wangi n lembut je untk kulit anak. tp sis kne try n error la. kdg sesuai untk anak kite, tp xsesuai untk ank sis.

Saya guna masa hari ke-3 baby lahir. Sebamed dan cetaphil.