guna opk positif

Hai . saya nak tanya kenapa opk boleh jadi 2line pekat ye . saja check guna opk sebab period dh 2hari delay . upt takde dekat rumah . opk boleh detect prgnant ke ? saya check opk pagi2 first urine #pleasehelp #bantusharing ##seriusnanya

4 Balas

tak sama sis ...opk untuk test tahap kesuburan je .. pregnant boleh cek guna upt je..semoga ada rezeki untuk sis ... kalau opk 2 line pekat maksudnya sis tengah subur ...boleh bersama suami masa tu ...chance untuk lekat tinggi .. harap membantu ye sis .. kalau opk 2 line tapi satu line samar means bukan waktu subur lagi

macam saya semalam...saje test opk sbb upt xde kat umah...2x buat opk, dua dua line pekat dan terang...lepas tu sy terus p beli upt...alhamdullilah...positif...sis cuba test upt, moga ade rezeki sis...

1y ago

@mieyra kalau hri yg sama 3 kali sy test opk dua line sama terang positif tp esok neg itu kira mcm mana plk

kalau awak tgok tiktok dr raihana yg jual susu efferty tu dia ckp boleh sebb opk ni sensitif . dia detect penempelan

opk dgn upt detect hormon yg berbeza. so mmg x valid lah sis. pegi beli upt and test balik.

1y ago

ye sis saya tanya je boleh detect or tak . terima kasih ye saya boleh beli kejap lagi