Berat badan

Hai saya nak tanya . Kat sini ad tak mommies yang berat anak nya naik tapi tak banyak ? Anak saya baru 4 bulan tapi berat badan masih 4.8 . Macam mana nak naikkan berat badan dia ? Normal ke tak eh ? Sebab maknya pun kecik aje . Em#firstmom

1 Balas

kalo berat tu naik even sikit tiap bulan, anak sihat & aktif jangan risau. just bg jr susu mcm biasa. atau kerapkan nyusu anak time mlam pon boleh bntu naikkn berat ank juga