Ibu demam panas

Hai saya nak tanya. Kalau saya demam panas boleh ke susukan anak saya df? Anak saya baru 26 hari. Kalau tak df, saya pam dan bagi dia okay ke? Takde kesan sampingan kan?#firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Hai mommy. Boleh teruskan bagi anak susu. Takda masalah pun. Cuma kalau selesema ke batuk seeloknya kena pastikan sentiasa tangan bersih. Basuh tangan jika lap hingus dan batuk. Takut anak berjangkit pula. Nak df ke pam pun boleh. Moga diberi kesembuhan ya