Buku pink untuk gerakkan baby

Hai ..saya nak tanya ibu2 di sini..bila mula start tulis gerakkan baby dalam kandungan?kita buat sendiri atau nurse akan ajar?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

6 Balas

nurse akan cakap bila masuk 28weeks baru start. kalau start awal2 dia tidak consistent. so paling bagus is start counting bat 28 weeks.

nurse akan ajar. kalau xfaham tnya je bnyak kali. mcm sy tnya bnyak kali. xpon jumpa dr. sbb kira gerakan bby ni penting

Klu ada appt sblm 28w boleh tanya dlu in case next appt bukan pd 28w. Selalu nurse akn guide

Nurse akan ajar bila tiba masanya awk perlu buat nanti

nurse akan ajar nt..

nurse akan ajar