serawa durian

hai saya nak tanya. boleh ke saya mengandung 23weeks skrg teringin nak makan serawa durian. nak makan sikit je lepas kepunan jadi la. bau dia sedap betul… yg durian biji tak terasa nak makan, yg dah masak serawa pulak rasa nak. nak mkn dgn roti 2 keping je 🤤😋#ingintahu #firstbaby

5 Balas

Ikutlaa macam saya takpantang makanan walaupun skrg ni tgh preggy anak first haritu masa 24week sy makan 4 buah durian sorang ii . Tapi tula satu badan berpeluh sbb panas kan 😂