Susu formula

Hai saya nak tanya anak saya baru 1 bulan 7 hari, saya try bagi susu formula tpi baby jadi berak berketul tapi warna kuning. Kalau mcm tu susu tak sesuai ke? Atau masih dlm proses nk serasi dngn susu formula.. sebelum cair saja . Harap ada yg dpt membantu

1 Balas

ketul keras? or blh lenyek

3mo ago

x keras sangat. tapi kering sebb bila nk cuci tu najis tu x melekat kt pampers tapi klau tngok gaya baby meneran mcm keras sbb dia meraung nangis