Loya semasa hamil

Hai. saya nak tahu macam mana cara nak hilangkan loya loya. Setiap pagi mesti rasa mual nak muntah. Nak gosok gigi pun susah. Masa gosok gigi mesti nak muntah tak kira siang atau malam. Makanan western saya tak boleh bau langsung. #firstbaby #anakpertama #pleasehelp

1 Balas

agak susah juga la bila da ada alahan ni..saya pun dulu siap pakai ubat gigi budak2x konon tamau muntah, tapi jadi juga. yg bab makanan tuh, awak elak makan bminyak n pedas ye. byk makan buah, sayur.