Best date untuk check UPT

Hai, saya dah lewat period 2 hari. Sakit mcam sengugut tuu adaa cuma periodnya tak keluar, saya baru kawin 4 bulan lepas, so far period saya teratur.. patut tak saya buat UPT atau tunggu lagi sehari dua? And apa simptom normal bila di awal preggy? #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Saya hari tu lewat dua hari juga and period saya teratur sebelum ni. Saya tak keluar period, ada cramp and badan panas sangat2 and demam juga. Check upt, result keluar pregnant. Kalau nak accurate tunggu lewat 10 hari, tapi boleh je kalau nak check upt if rasa ragu ragu

1y ago

Welcome! Goodluck sis! ❤️