Macam mana nak hilangkan selsema pada bayi.

Hai. Saya bby saya 5 bulan ada selsema, dah pegi klinik doc bagi ubat selsema paru2 semua okay. Tapi ada tak tips nak hilang kan selsema cpt. Tak sanggup lah tgk dia merenggek tak selesa 😩 #1stimemom #firstbaby

1 Balas

Hi sis, mungkin sis boleh cuba gunakan garlic balm disapu pada dada serta belakang bayi. kemudian sedikit di batang hidung bayi. kurangkan penggunaan kipas/aircond untuk mengelakkan bayi sejuk.