Takut nak pergi cek dulu,sbb pernah keguguran sethun lebih yg lalu💔

Hai saya baru kat sini,saje nak share hari ni saya 6hari 6minggu.ni anak kedua,belum pergi cek lagi,sbb setahun yg lepas sy pernah keguguran masa 11minggu.tp sporting takde pun keluar,cuma ada kekuningan sekali masa minggu lepas.jd saya rasa ada perasaan takut,nervous nak pergi cek kt swasta dulu.kebetulan minggu depan anak pertama saya ada cek up dekat klinik so saya tggu jela sekali utk cek.harapnya semuanya okay,doakan saya ye.

2 Balas

InsyaAllah semuanya baik-baik saja. Semoga Allah lindungi kandungan Puan dan kandungan saya juga. Saya kali ni mengandung kali kedua. Yang pertama tak menjadi. Ini dah 8m5h. Takut nak cek. Semoga bayi membesar dengan sihat kat dalam. Mungkin minggu ke 9 baru saya pergi scan.

Inshaa Allah, semoga Allah SWT lindungi kandungan Puan dan dipermudahkan segala urusan buat Puan ya. Amin yarabbal ‘alamin.