Salah tarikh period.

Hai, saya baru first time hamil. Nak tanya Perlu pergi scan balik ke kalau salah bg tarikh last period waktu first scan ?

2 Balas

Boleh bagitahu nurse yg jaga tu atau next checkup bgtau dyrg. Sy masa tu tk pasti tarikh antara 3 hari jadi doc akan bagi due/ usia baby berdasarkan scan juga..

1y ago

tu laa. waktu scan kat klinik swasta dr tak ckp pape pun. dia cuma tanya tarikh period dan dia scan je. saya pun jadi blur so takde tanye pape 😅

xperlu. Hanya perlu bgtau nurse utk betulkan di buku pink shj

1y ago

baik . mekasih yaa