Result upt berbeza

Hai. Saya ada buat test pregnancy. Bila guna yang kertas celup tu naik double line tapi bila guna yang hcg tu satu lain je. Kalau dah berbeza macan tu biasanya yang kertas tu scam kan ?

2 Balas

ikut jugak, boleh jadi salah satu upt tu rosak. nak tau betul tak betul kena test lagi . tak pun gi klinik untuk ambik sample darah untuk tau pregnant ke tak

klu slh satu positif mesti ositif tu. sbb upt kdg2 ada x detect awl