Confuse

Assalammualaikum semua. Saya nak tanya, dua hari lepas saya ada buat pregnancy test tapi saya cuma nampak line negative je. Dlm kertas dia suruh tunggu 10 minit tapi lepas saya nampak satu line saya terus buang. Harini terdetik nak tengok balik, saya nampak line positive tu ada sikit. Boleh guna ke result selepas dua hari?

Confuse
2 Balas

Nnti test lg, result dh x valid klau dh lama, jd mendapan dan hasilkn evap line..

1 upt hanya utk sekali guna saja sis. Nnt try dgn yg lain ya