macam mana rasa gerakan baby tu?

hai, saya 19w pregnant. ni firstime pregnant. nak tanya macam mana rasa baby tendang ya, ada orang cakap dia dah boleh rasa masa 19w tapi saya confuse macam mana rasanya tu hahah

2 Balas

Entah laa. Kdg2 kita confuse mungkin tu angin dlm perut . Ape2 pun jgn kalut2 stress naa psl baby tendang ke x tendang. Kecik lagi.. 20 minggu ke atas confirm baby akan menendang..

Saya yakin tendangan janin masa minggu ke 24. Sebelum tu keliru samada angin ke gerakan janin.