6 minggu dh keluar darah coklet tapi xsakit...

Hai sape2 ibu ada mcm saya keluar darah sikit tapi xsakit tapi cek ape semua kantung masih ada cume baby belum nampak sbb masih kecil...

6 minggu dh keluar darah coklet tapi xsakit...
4 Balas

Saya pon start spotting coklat dari 5W pregnancy dalam 2-3 hari, mmg tak sakit doc kasi duphaston to support pregnancy.. 7W last time nampak kantung and yolk sac shj. Still continue makan duphaston 2x sehari till now. Alhamdulillah pergi check up selepas 8W baru nampak baby and dengar heartbeat. Tunggu je sis, bykkan berdoa.

2mo ago

Both atas perut. Time 7 & 8W plus

sy pernh alami sis..msa tu da 6week4day da..pastu ttbe kluar drah..pegi klnk swasta dpat ubat duphaston tu..pastu ckup smnggu makan ubat..drah makin banyk..trus pegi emergncy trnsfer ke o & g..pastu dr sahkn gugur..malam tu kantung jatuh sndiri..skrg dalam pantang..

2mo ago

Ya Allah bnde tu sy takut dengar ..

Sy sedang alami kluar coklat Dan darah,tp xbyk.Berdebar nye rasa.petang ni baru nk g hospital

2mo ago

hari ini sy cek dokto masih xnampak kantung terpakse temujanji 2 minggu nanti...

doktor bagith ape pada sis,?

2mo ago

Saya pun dalam situasi yang sama. Darah on off keluar, today pun keluar lagi. Saya nak pergi emergency. Doakan saya.