Cirit-Birit

Hai Salam Mommies Semua .. Saya Nak Tanya , Normal Kee Kalau Daa Hujung² Nak Bersalin Kena Cirit Birit .. Anak First Saya Tak Penah Kena Cirit Birit .. Anak Second Niyh Pulak Saya Kena Cirit Birit .. Btw Saya Daa 36weeks .. Due 5/3 ..

4 Balas

Sme trikh due kte.. Trikh last period sis ble? Byk dpt hint tp msih husnuzon mcm sis sbb ank 2nd jgk.. Konpius nk pegi hospital ke tak sbb xde rsa tanda yg mmg perlu pegi utk check. Klau tnda darah tu mmg trus ke hospital

org kata tnda nak beranak..tp baru2 ni sy cirit 3 hari.. ingt tnda.. rupa2 nya sbb makan petai 🤣 dia kna tgok.. klau rse xde salah mkn, mungkin mmg tnda...

4mo ago

kata husb saya maybe sbb makan sambal nasi lemak kot sbb lepas saya mkn nasi lemak pagi tuh , tak lama tuh terus sakit perut cirit birit .. husnuzon katanyaaa .. nak sedapkan hati ..

Same laa dgn saya.. Kadang rse mcm contration smpai rase nk berak tp mmg berak betol laa...ank first dulu xde laa mcm ni.. Jd confius plk .. Due sy 2/3

Mcm tanda nak bersalin dah tu 😻

4mo ago

yeke ? sbb saya daa banyak dpt tanda² niyh cuma masih husnuzon lagi buat masa niyh .. huhu ..