Breastpump

Hai salam momies sya tgah preggy lgi ni today dh msuk 29weeks 6days nak tya psal breastpump sya first mom jdi ilmu psal breast feed ni mmg kurg la ad baca baca jugk awal tga hari lps brank xyah pump and so on jdi bila mse sesuai untk strt pump dan bila masa nak beli breast pump and jenis apa yang bagus untk frst mom mcm sya yang xdak pengalmn lgsung tlong bgi suggestions momiess tqcm❤️#ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

sye pump dari keluar hospital 2nd day lps bersalin. sbb susu xde lagi and bby xnak direct feeding. mula2 sye beli single electric pump je buat standby. and beli milk collector. but rasa mcm leceh nak buat kerja nak kena duduk masa pump. so sye beli 1 lagi jenis handsfree. sbb bby sye jenis df sehari sekali or dua kali je, so mmg kerap kena pump. electric pump sye beli brand momohouse dkt shopee. wireless punya sye beli brand spectra.